keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Harry Potterien roolitus uusiksi!

Nukkemaisen kauniit Michéle Mercier (Angelique) tai

Estella Blain (Angeliquen kilpailijatar madame de Montespan)

Fleur Delacouriksi. Veelanverta kantava ranskatar Fleur Delacour on Harry Potter -elokuvien umpisurkeimmin puvustettu ja maskeerattu hahmo. Hän saa miehen kuin miehen kuolaamaan täydellisellä tiimalasivartalollaan, klassisen kauniilla kasvoillaan ja valoa heijastelevilla platinakutreillaan. Elokuvissa häntä näyttelevä Poésy on jätetty jokapäiväisen näköiseksi noitakoulun opiskelijaksi siitä huolimatta että jokainen joka osaa meikata jotenkuten, olisi loihtinut hänestä suurenmoisen kaunottaren vähillä tarvikkeilla.


Richard Chamberlain Lucius Malfoyksi. Jason Isaacsin roolityö ja stailaus ovat elokuvasarjan onnistuneimmat. Miehen kasvonpiirteet ovat auttamatta täysin vääränlaiset eikä edes maailman paras maskeeraaja saisi hänestä Lucius Malfoyn näköistä. Nelikymppisellä Richard Chamberlainilla on tarpeeksi kapeat ja teräväpiirteiset kasvot, ja hän näytteli taiturimaisesti erilaisia herrasmiesrooleja. Aurinkokuningasta, Muskettisoturien Aramista, Monte Christon kreiviä…
Lucy Lawless Bellatrix Lestrangeksi. Pimeyden lordin uskollinen kuolonsyöjätär Bellatrix Musta Lestrange oli nuorena pitkä ja komea nainen, jossain määrin amatsonimaisen komea. Lucy Lawless on lähemmäs 180 senttiä pitkä, mutta Bellatrixia näytellyt Bonham-Carter on alle 165 senttinen. Xena-aikoinaan Lucy näytti Bellatrixilta. Spartacus-sarjan lanistan vaimon Lucretian rooli on vakuuttava työnäyte, miten julmaa naispaholaista hän pystyy näyttelemään.
Timothy Dalton Walden Macnairiksi. Vaarallisten otusten hävityskomitean teloittaja ja kuolonsyöjä on kuvattu salskeaksi mieheksi. Kas kummaa että kolmannessa ja viidennessä elokuvassa häntä näyttelee kurttuinen ja ruma ukonkääkkä.

Hayden Christensen voisi näytellä nuorta sekä lähemmäs nelikymppistä Sirius Mustaa – Gary Oldman vain aikamiesversiota. Harryn kummisetä ei ole Potterien vaikeampia rooleja. Anakin Skywalkerin saappaissa voi olla vähän haastavampaa loistaa muullakin kuin pepsodent-mainoshymyllä.
Greta ”Jumalainen” Garbo tai sitten


Veronica Lake Luciuksen Narcissa-vaimoksi

Audrey Hepburn Astoria Greengrass Malfoyksi, Dracon vaimoksi. Mielikuvani rouva Draco Malfoysta on muovaantunut lukemastani Harry Potter -fanifiktiosta ja ihan mielikuvitukseni pohjalta. Sellaiseksi että Astorialla on hyvin sirot kasvot ja keijukaismainen olemus, koska hän sairastui ortoreksia nervosaan seurapiiripaineiden takia. Hunajanvaaleahiuksisen velhottaren hiukset ovat loivasti kihartuvat ja hän on keskipituinen, noin 165 senttiä. Audrey ei tarvitsisi tähän kuvaan muuta puvustusta kuin hunajanvaaleat korkkiruuvikiharat viktoriaanisen muodin tyyliin ollakseen Astoria.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti